Home / O družbi / Zaposlimo

 

1. POMOČNICA VZGOJITELJICE MONTESSORI (ZA STAROST 3-6 ALI 0-3 LETA)

Zaposlimo odprto, kreativno, motivirano osebo, ki uživa v učenju, osebnem razvoju in bi se želela pridružiti aktivnemu teamu Akademije montessori kot pomočnica vzgojiteljice montessori.

Pošljite svoje motivacijsko pismo in CV na email anka@montessori.si in povabili vas bomo na osebni razgovor.

Čaka vas razburljivo delo, ki je polno neplaniranih dogodkov v skupini predšolskih otrok, saj noben dan ni zares enak drugemu. Vsak dan malo zrastemo in se naučimo nekaj novega, zato potrebujete veliko energije za našo skupno rast.

 

2.UČITELJ MONTESSORI

Ste učitelj (študent ali absolvent) razrednega ali predmetnega pouka ali specialne pedagogike, ki išče v svojem življenju nove izzive in novo pot kako na drugačen način predajati svoja znanja mladim rodovom?
Poznate pedagogiko montessori ali ste pripravljeni svoj čas investirati v nova znanja in se izobraževati na področju pedagogike montessori?

Ste montessori pedagog za starost 3-6 let ali 6-12 let in bi želeli svoje znanje uporabiti v praksi?

35286527_1797546537000260_3947626040867684352_o
IBMS Akademija Montessori vabi k sodelovanju kreativno, aktivno, motivirano, odprto osebo, ki bi želela v svojem profesionalnem razvoju narediti en korak naprej in se nam pridružiti v naši ustvarjalni zgodbi in rasti naše šole.
Učitelj bo sodeloval v razredu prve triade skupaj z drugimi izkušenimi učitelji naše šole.

Pošljite svoje motivacijsko pismo in CV na email anka@montessori.si in povabili vas bomo na osebni razgovor.

Morda ste ravno Vi tisti, ki bo z nami gradil novo pot, ki si jo srčno želijo vsi naši otroci in starši!

PS: Vaša pisma pričakujemo čim prej oziroma do konca meseca julija. Razgovore bomo opravili v poletnih mesecih. Začetek dela pa je predviden z novim šolskim letom.